Home > Ijsland, Uncategorized > 6 april 2018 – IJSLAND

6 april 2018 – IJSLAND

IJSLAND

IJsland (Fotoclub Groeninge)

Na de geslaagde fotoreis naar IJsland in 2015 begon het na verloop van tijd te kriebelen bij de medereizigers om een tweede bezoek te brengen aan dit prachtige land en dan vooral het Noorden en het Westen aan te doen en in beeld te brengen.

Na een jaar van voorbereiding, zoeken naar geschikte overnachtingsplaatsen en locaties, vertrekt in juni 2017 een groep van 11 leden van Fotoclub Groeninghe Kortrijk voor een 14-daagse fotoreis naar IJsland.

Het avontuur begint in het Noordoosten met de verkenning van de streek rond Akureyri en het Mývatn meer, het spotten van walvissen in de Noordelijke fjorden en het vulkanisch gebied bij de Krafla vulkaan.

Hierna gaat het naar de Westfjorden met o.a. de vogelkliffen van Látrabjarg en uiteraard de prachtige fjorden, om te eindigen in het westelijk gebied van Borgarnes tot de Langjökull gletsjer.

Het verhaal van deze reis werd gegoten in een prachtige foto-documentaire met de beste foto’s van alle deelnemers en laat de kijker meegenieten van de pracht van de natuur, de kracht van watervallen en het mystieke van het vulkanisch landschap.

Een aanrader voor elke reis- en natuurliefhebber!

Advertentie
Categorieën:Ijsland, Uncategorized
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: